E-faktura

VAN-operatör, EDIFACT, Svefaktura, EDI, BEAST, samtrafikavtal, roaming, BGCInvoice och PEPPOL

Tycker du att E-faktura verkar krångligt? Vi kan hjälpa dig med den lösningen som passar er bäst, oftast till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

E-faktura eller EDI är idag en onödigt krånglig, och därmed dyr, företeelse.

Har du fått brev eller önskemål från kunder om att de vill ha E-fakturor eller om du själv vill kunna ta emot så finns det idag en uppsjö med olika format och lösningar. Vi kan lotsa er.

Hvis du gerne vil sende elektroniske fakturaer til dine privatkunder, tilbyder vi e-faktura med opkobling til alle svenske internetbanksystemer.

EDI – Electronic Data Interchange (elektronisk dataudveksling)
Med vores EDI-løsning kan du hurtigt og sikkert overføre filer mellem dit IT-system og andres via standardiserede eller kundeunikke beskedformater, uanset hvilken teknik parterne anvender. Du kan sende fakturaer, men du kan også sende andre meddelelser såsom bestillinger, ordrebekræftelser eller kataloger.

E-mailfaktura kalder vi det, når eksempelvis en faktura vedhæftes i en e-mail som PDF-fil, og det bruges sommetider, når modtageren ikke kan modtage en e-faktura.

Webarkiv
Vi tilbyder fuld sporbarhed, og når du bruger vores webarkiv, slipper du for at arkivere manuelt. Alle fakturaer opbevares sikkert i henhold til gældende lovgivning og er altid tilgængelige med et tryk på en knap. Vi tilbyder fuld integration med andre systemer.